2016. március 15., kedd

Finnabair

Vasárnap volt szerencsém egy nemzetközileg elismert csúcs kategóriás screppertől tanulni. Igazából nem részletezem nagyon, mert egyrészt már többen is megírták, másrészt mert csak is szuperlatívuszokban tudnék beszélni.

Szuper volt a társaság, jó volt a hely, a szervezés, és Finnabair egyfelől egy zseni, másfelől egy egyéniség. :) Rengeteget tanultam, nem is kimondottan technikailag, hanem inkább az alkotási folyamatról magáról. Nekem, aki MINDIG elképesztően túlgondolkodom, nagyon fontos üzenet volt, hogy csak csináld, és ne gondolkodd túl, ne agyalj annyit. PONT úgy jó, ahogy csinálod! ;)

Három art journal oldalt és egy vásznat készítettem. Nekem különösen az art journal rész tetszett, rengeteget tanultam a szabad és gyors, intuitív alkotásról.
Az első art journal oldal elvileg vintage volna, és rengeteg rétegzéssel készül.






A második lényege a dodlizás, azaz firkálgatás.




A harmadik gyors, és egyszerű. Nem vagyok vele tökéletesen megelégedve, de azért sokat tanultam ebből is. :)

A délutánis ws téma egy kollázs vászon volt. Nem vittem jó fotót, és ez az egész alkotási folyamatra rányomta a bélyegét.  Sebaj, majd megbarátkozunk egymással. :)






1 megjegyzés:

  1. A doodlizós az kurvajó lett. Már ott is tetszett, de amivé kiegészítetted, az valami csoda. Tök vicces volt, ahogy tipródtál, azt hittem, bajban vagy, aztán mire odanéztem, ott volt a Tökéletes Alkotás :D

    VálaszTörlés